Percy Nobleman

Percy Nobleman

Подреди по
Няма намерени продукти.

Percy Nobleman

Разочарован от обикновения свят и безкрайните „безлични“ продукти, предлагани на улицата, Фреди Фърбър в началото на 2012 г. се стреми да изобрети колелото на това, което означаваше да бъде добре поддържан модерен джентълмен от 21 век.

Пърси Ноубълман (фамилията на Пърси „Благородника“ е пример за номинативен детерминизъм) улавя тези чувства чрез поредицата от комикси „Приключенията на Пърси благородника“, първоначално публикувана през 2015 г. като първата в света поредица от комикси в Instagram. Пърси е разработила обширна гама от продукти за мъжки грижи, заедно с това пише серия от комикси, за да подобри потребителското изживяване при закупуване на всеки продукт. Комиксите бяха разпространени вътре в опаковката на продукта. До 2014 г. марката имаше национална обява в Boots. Сега през 2019 г. Percy Nobleman се предлага в 2 000 магазина в световен мащаб, с неотдавнашно разширение в САЩ и сътрудничество с Philips & The One Blade Pro.

Пърси е британец, повлиян от изминалите времена, докато обгръща нашите постоянно променящи се хоризонти, целящи да разработят продукти, които да отговарят на нуждите на всички мъже. Продуктите му са намерили място в домовете на хиляди мъже по целия свят, които са впечатлени от своя стил, представяне и изпълнение.

Присъединете се към приключението и създайте перфектния си вид с Пърси