Флорална Вода Маточина Ekomaat

  • Марка: Екомаат
  • Кат. номер: 2428
15,00 лв.

Флорална вода Маточина успокоява и подобрява състоянието на чувствителна и раздразнена кожа при възпаление, дерматити или алергични реакции. Подходяща ежедневна грижа за суха, куперозна и чувствитела кожа.    Флорална вода Маточина подобрява състоянията на кожата свързани с раздразнения и алергии. Стимулира микроциркулацията в кожата, като я освежава и подмладява. Ароматът на етеричното масло от Маточина влияе благотворно при силно нервно напрежение и безпокойство, стрес.

Подробно описание

Флорална вода Маточина е произведена от листата и цветове на Маточина, отгледана съгласно принципите на биологичното земеделие (Melissa officinalis leaf oil).

Продуктът съдържа: Флорална вода здравец (Geranium Мacrorrchizum floral water) .

Флоралната вода е прозрачна течност съдържаща етерично масло от Маточина – в разтворено или емулгирано състояние.

МАТОЧИНА (melissa officinalis leaf oil) етерично масло

Ароматът му влияе благотворно при силно нервно напрежение и безпокойство, стрес, страх, раздразнителност, безсъние и главоболие.

Маслото от маточина подобрява състояния на кожата, свързани с възпаления и алергии. Има много добро въздействие при дерматози, лишеи, екземи, проблемна кожа и акне. Стимулира микроциркулацията в кожата, като я освежава и подмладява.

НЕ СЪДЪРЖА: Минерални масла, силикони, парабени, синтетични парфюми, изкуствени оцветители, химични антиоксиданти, пропилен гликол.

 

ПОДХОДЯЩ ЗА:

Флорална вода Маточина е подходяща за суха, чувствителна и раздразнена кожа, склонна към възпаления в резултат от алергии и дерматити. 

Използвайте флоралната вода ежедневно, за да успокоите кожата на лицето, шията и деколтето, както и за да подготвите кожата за нанасяне на основния козметичен продукт. 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!