Етерично масло от кипарис 10мл. Zoya goes pretty

  • Марка: Zoya Goes Pretty
  • Кат. номер: 2675
10,85 лв.

Етеричното масло от кипарис се получава чрез парна дестилация на игличките и клонките на вечнозеленото дърво. Характеризира се с oпушен, смолист, балсамов аромат и се комбинира много добре с други дървесни етерични масла. Етеричното масло е подходящо за мазна и склонна към омазняване кожа. Популярно е за използване и в козметични продукти за мъже, особено в комбинация с кедрово масло. Може да се съчетае и с цитрусов аромат, например етерично масло от лимон, за използване като репелент срещу насекоми.

Подробно описание

Употреба:

 

Само за външна употреба. Всички етерични масла трябва да се разреждат в растително масло или друга подходяща база преди употреба върху кожата, както и преди добавяне към вана. Не се препоръчва директно и интензивно вдишване (например парна инхалация) на етерични масла за повече от 15-20 минути. Това не се отнася за вдишването на масла, разпръснати във въздуха чрез дифузер или арома лампа. За най-добър резултат използвайте арома лампа за 30-60 минути, след което я изключете за 30-60 минути и редувайте. Не забравяйте да проветрявате помещението периодично. Преди употреба, направете тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка. Ако сте бременна, кърмите, имате свръхчувствителна кожа или искате да използвате етерично масло за детето си, първо се консултирайте с ароматерапевт. Съхранявайте на тъмно и хладно място, недостъпно за деца.

 

Състав:

 

Cipressus Sempervirens leaf/nut/stem oil 

 

Предоставената по-горе информация е само с образователна цел и не е предназначена да служи за база за профилактика или лечение.
Всички етерични масла трябва да се използват върху кожа разредени в растително масло или друга подходяща база. Не се приемат вътрешно, освен специално предназначените за кулинария, следвайки указания начин. Етеричните масла трябва да се съхраняват далече от деца. Най-добре е да се използват след предварително направен тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!