Етерични масла

Етерични масла

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Приложи

Етерични масла

Етерични масла

Добре дошли на всички любители на ароматерапията и етеричните масла. При нас ще откриете най-голямото разнообразие от тях! Подбрали сме само качествени и 100% чисти етерични масла с доказан и гарантиран произход.Масла, които можем да ви препоръчаме с чисто сърце и душа.

Начин на употреба

Етерични масла за лице, подходящи за козметични продукти: Вземете натурален козметичен продукт (овлажняващ крем, базово масло, почистващ лосион и т.н.), добавете 1% от самостоятелно етерично масло или бленд и разбъркайте добре. (1 капка на 5 мл от продукта).

Етерични масла за тяло, подходящи за козметични продукти: Вземете натурален козметичен продукт (лосион за тяло, крем за тяло, душ гел и др.), Добавете 3-5% от самостоятелно етерично масло или бленд и разбъркайте добре. (15-25 капки за 50 мл продукт).

Масажно масло: Вземете чисто растително масло и добавете 3-5% етерични масла от видове по ваш избор и разбъркайте добре. (3-6 капки за 10 ml базово масло)

Парфюм: Вземете малка празна бутилка и я напълнете наполовина с органичен алкохол. След това добавете 3-5% от предпочитаните ароматни масла и разбъркайте добре. В края добавете пречистена вода, докато бутилката се напълни.

Етерични масла за вана: За вана добавете 4-6 капки етерично масло в 20 мл базово масло във вана с топла вода и разбъркайте енергично.

Ароматерапия: За ароматизиране на помещения добавете 4-6 капки в арома лампа или дифузер за етерични масла 

 

Изберетe от световноизвесните марки, като Primavera Life, Biopark Cosmetics, Plant Therapy. Не сме пропуснали да селектираме и български етерични масла от утвърдените производители, като Alteya Organics, Ekomaat и Zoya Goes Pretty.