Био Почистващо мляко за лице Bio Damascena 200 мл

  • Марка: Alteya Organics
  • Кат. номер: 1981
41,00 лв.

Био  почистващото млякото  за лице e продукт, който почиства нежно и деликатно и същевременно  балансира и овлажнява кожата. Използва се за  премахване на  грим и прониква дълбоко в порите като съдейства за тяхното видимо намаляване. Маслото  от невен  успокоява кожата, а маслото от лешник спомага за балансирането и подхранването й като възвръща изгубената влага. Примага се при сухота, липса на блясък, неравномерна текстура, дегримьор, зачеряваване, раздразнение.Може да се използва за всеки тип ножа: суха, чувствителна, нормална, комбинирана.

Подробно описание

 

КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ:
– Екстракт от роза – омекотява, успокоява и хидратира кожата. Роза Дамсцена, един от най- ценните сортове роза, е известна от векове със своята способност да съдейства за баланса на кожата и за подобряване на нейния тен и блясък;
– Масло от невен – масло с нежен ефект, което омекотява кожата. То също така съдейства за намаляване на зачервяване и раздразнение, предизвикани от прекомерно изсушаване на кожата;
– Масло от лешник – спомага за повишаване на нивата на влага в кожата и допринася за нейната еластичност. Подходящо дори и за чувствителна кожа, това нежно масло спомага за почистване на порите и постигане баланс на кожата, независимо от нейния тип ( суха, нормална, смесена, мазна ).

Приложение: сухота, липса на блясък, неравномерна текстура, дегримьор, зачеряваване, раздразнение

За кои типове кожа е подходящ: суха, чувствителна, нормална, комбинирана

*Всички твърдения са базирани на клинични, лабораторни и потребителски проучвания, направени върху конкретни компоненти, при употреба два пъти дневно.  Резултатите може да варират.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!