Био Парфюм Антик 10 мл. Ekomaat

  • Марка: Ecomaat Bulgaria
  • Кат. номер: 2442
110,00 лв. 99,00 лв.

Тайнствен и опияняващ, нежен и свеж. Уловил най-фините ароматни молекули и чистото и неподправено ухание на Роза Алба. Съвършен, напълно натурален аромат, който очарова и зарежда със спокойстие и красота. Използвайте за да поглезите сетивата си и намалите влиянието на стреса.

Подробно описание

Антик е чувствен и специален био парфюм създаден от 100% био сертифицирани ароматни съставки. Основата на парфюма е екстракт от Роза Алба, извлечен с най-иновативната зелена технология – CO2 екстракция, която позволява запазването и на най-чувствителните ароматни молекули.

Нанесете био пулс парфюма върху пулсиращи точки – зад ушите, китките, лакътната сгъвка, тилната вдлъбнатина. Вдишан, неповторимия, чист и автентичен аромат на Бяла Роза (Роза Алба) има антистрес въздействие и се отразява благоприятно на кожата.

Нанесен върху фината кожа около устните и очите хидратира и освежава.

 

Преди да употребите продукта – разклатете флакона добре.

Анти-стрес ароматерапия

Нанасете с въртеливи движения в зоната на био-активните (акупресурни) точки – зад ушите, китките, лакътната сгъвка, тилната вдлъбнатина. Най-финия и чист розов аромат има доказано антистрес действие, освен  благоприятното влияние върху кожата.

Заздравяване на ноктите

Нанася се по нокътната извивка – действа отлично за подобряване на еластичността на кожата и поддържане здравината на ноктите.

Грижа за нежната кожа около устните и очите

 Можете да ползвате Антик за допълнителна хидратация и омекотяване на деликтатната кожа около очите и устните.

Парфюмиране на косите

 Ароматът се задържа най-дълго върху косите. Нанесете върху пръстите на едната ръка, разтрийте с пръстите на другата и нанесете върху крайщата на косата.

 

Свръхкритичната CO2 екстракция е най-щадящият, иновативен метод за извличане на полезните съставки от растенията – без следи от химични агенти се добиват най-фините ароматни молекули, носители на безценните, лечебни вещества от растенията.

– CO2 екстракт от Роза Алба ­- екстрактът от бяла роза има деликатен и свеж аромат, който носи усещане за чистота и прохлада.  Доловими са и нежно-медени нотки в средата. Ароматът на Роза Алба създава чувство на вътрешно спокойствие и баланс.

– CO2 екстракт от Червена Хвойна – има свеж и лек аромат, а като парфюмна съставка служи за фиксиране  на аромата.

ЕСТЕСТВЕНО СЪДЪРЖАЩИ СЕ СЪСТАВКИ В ЕКСТРАКТИТЕ: Цитронелол (Citronellol), Гераниол (Geraniol), Фарнезол (Farnesol), Eвгенол (Eugenol) и Линалол (Linalool).

НЕ СЪДЪРЖА: Минерални масла, силикони, парабени, синтетични парфюми, изкуствени оцветители, химични антиоксиданти, пропилен гликол.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!