Bee Venom Балсам с пчелна отрова- 30 мл. Apiarium

  • Марка: Apiarium
  • Кат. номер: 2738
27,50 лв.

Балсам с пчелна отрова - Venom Balm 30 мл

Средство за мускулни болки и ревматизми. Той показва ефективност, още докато се масажира съответната част.

Терапевтичната употреба на пчелната отрова е позната от древни времена. Доказателства датират от асирийци, вавилонци и според Ахмед Хегази, египетски изследовател, има данни за папируси от 2000 г. пр. Н. Е., в които има свидетелства за използването на пчелна отрова като терапевтично средство. 
Също Хипократ, гръцкият баща на медицината и неговият сънародник Гален, говорят в своите писания за странна и загадъчна Медицина, в която намеква запчелната отрова.
Пчелната отрова като лекарство е била известна и в латинския свят, споменат от Плиний Старши в своята Naturalis Historia. Има доказателства, които описват, че е била използвана за лечение на подагра от Карл Велики и Иван Грозни.
Използването на пчелна отрова/Bee Venom/ става апитерапия едва между 1880 и 1900 г. в Австрия, благодарение на д-р Филип Терч, който експериментира в продължение на двадесет и пет години върху пациенти, страдащи от тежки ревматични проблеми; през 1930 г. немска компания започва комерсиализацията на продукта.

Подробно описание

Състав: Helianthus annuus seed oil, Prunus amygdalus dulcis oil, Cera alba, Camphor, Mentha piperita oil, Melaleuca alternifolia leaf oil, Eugenia caryophyllus leaf oil, Bee venom.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!