Бамбукова четка за зъби синя

  • Марка: Zoya Goes Pretty
  • Кат. номер: 2278
5,35 лв.

Синя бамбукова четка за зъби. Дръжката на биоразградимата четка за зъби е изработена от бамбук. Изключително мека и не съдържа животински продукти. 

Подробно описание

Дръжката на биоразградимата четка за зъби е изработена от екосъобразен дървен материал - бамбук. Бамбукът си е спечелил прозвището “най-бързорастящото растение на земята”. Невероятният растеж на “бързи обороти”, в комбинация със способността за самозасяване, елиминират вредните последици от обезлесяването. Бамбукът се отглежда за период от три години, след което настъпва сезонът на жътвата. Благодарение на своята регенериращата способност, той се възражда по естествен път, с минимално количество дъжд и без необходимост от вредни пестициди. Освен това, жътвата на бамбука спомага за прилагане на контрол върху прекомерното му, нежелано разпространение по горските масиви и земеделските площи.

 

Свойства:

 

Бамбукът претърпява топлинна обработка за карбонизация на повърхността - гарант за висококачествено покритие и дълъг живот на материала. Довършителният процес на карбонизация осигурява нужната водоустойчивост и предпазва от образуването на микроорганизми (като бактерии и плесен).

 

Препоръчителна употреба:

 

Изплаквайте и добре подсушавайте четката след употреба, за по-добра хигиена. Острите влакънца, образуващи четината, са изработени от свръх-устойчив полимер, неутрализиращ появата на микроби, осигуряващ максимална защита и издържливост при всекидневна употреба. Бамбуковата четка за зъби е изключително мека и не съдържа животински продукти. Съветваме Ви да сменяте своята биоразградима четка за зъби ежемесечно.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!