Балсам за венци 25 мл. eLek

  • Марка: eLek
  • Кат. номер: 3136
9,00 лв.

Отлично средство в борбата със зъбния камък – предотвратява бъдещото му отлагане, успешно се бори с парадонтоза, възвръща белотата на зъбите, спомага за лечение на възпаления, пречиства зъбите и устната кухина от токсини, има лек пилинг ефект, изцяло премахва лошия дъх.

Без Флуор!    Изключително подходящ за пушачи!

Подробно описание

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДЕЙСТВИЕТО НА ПРОДУКТА:

Изцяло естествен дезинфектиращ балсам – паска за зъби за здравословно поддържане на венците и устната кухина, без Флуор! Този балсам за венци спомага за лечение на възпаления, пречиства зъбите и устната кухина от токсини, има лек пилинг ефект. Отлично средство в борбата със зъбния камък – предотвратява бъдещото му отлагане, успешно се бори с парадонтоза, възвръща белотата на зъбите, изцяло премахва лошия дъх.

Карамфилът има свойството да унищожава вредните паразити и бактерии, също така потушава и гнилостните процеси (ако има такива). В комбинация с кокосовото масло изключително добре влияе на венците – съживява ги и ги подхранва. Хумата пък привлича към себе си нечистотиите, но за да не се наруши това й ценно свойство да не влиза в контакт с метални предмети, да се използват само с порцеланови, глинени или дървени прибори!

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Балсам – паста за зъби за приложение върху венци и зъби. Натопете четка за зъби и отгребете малко количество. Може да използвате малка лъжичка (порцеланова), за да поставите балсама върху четката. Ако има наличие на сериозно възпалени и разранени венци, парадонтоза не е препоръчително да се ползва четка за зъби! Балсам за венци – паста за зъби може да нанесете с пръстите на ръката си.

Внимателно разнесете по зъбите, нежно масажирайте венците, небцето, езика, и изплакнете обилно с гореща вода. Препоръчва се процедурата да продължи до пълното възстановяване на венците, устната кухина и зъбите, след което те се поддържат с приложение на балсама 3-4 пъти седмично.

Балсам за венци – паста за зъби съдържа билки, натурални и етерични масла с известен химичен състав и дефинирано терапевтично действие. Това не е лекарствен продукт. Приложението на продукта не отменя консултацията и наблюдението от Вашия лекуващ лекар при профилактиката и лечението.

Всяка информация, съвети и препоръки, съдържащи се тук, или получени чрез друг вид комуникация, в устна или в писмена форма не са предназначени да заменят или да бъдат заместител на квалифицирана медицинска помощ от обучен лекар или практикуващ здравеопазване! Балсам за венци представлява взаимно допълваща се и точно дозирана комбинация от билки, натурални и етерични масла. Поради това може да се препоръчва като помощно и съпътстващо средство при терапията.

НАЧИН НА СЪХРАНЕНИЕ:

Продуктът не съдържа консерванти, да се съхранява на хладно място, далеч от нагревателни уреди и слънчева светлина, недостъпно за деца.

Моля, обърнете внимание, че това е жив биологичен продукт и може да има промени в цвета и аромата от партида до партида.

НАШИЯТ СЪВЕТ:

Използвайте този балсам сутрин и вечер, по желание може и след всяко хранене.

 

СЪСТАВ:

Кокосово масло Virgin БИО*, пчелен восък*, воден извлек от билки (хвощбял равнец и живовляк), натурална хума*, ментово масло, карамфил*, етерични масла*: лимон, мента, карамфил и чаено дърво.

СЪСТАВ INCI: BIO COCONUT OLEUM*, CERA ALBA*, AQUA EXTRACT HORSETAIL, YARROW AND PLANTAIN HERBA, LUTUM*, NATURALIS SALIUM*, OLEUM MENTE, CARYOPHYLLIS*, ESSENTIALIS OLEA*: LEMON, MINT, EUGENIA CARYOPHYLLATA, MELALEUCA ALTERNIFOLIA

Продуктите, означени със * са био сертифицирани

 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!