"Живот с рози" -тоник Ekomaat

  • Марка: Екомаат
  • Кат. номер: 2405
28,00 лв.

Регулярната употреба на тоника подпомага хиратиратацията и нормализира липидната бариера на кожата. Резултатът е чиста кожа, изравнен тен, повече еластичност. Ароматните съставки влияят благотворно – допълнително тонизират подложената на стрес кожа и действат подмладяващо. За отлични резултати и активна хидратация – използвайте преди или след нанасяне на маслообразен флуид Роза, Люляк или продуктът, който използвате.

Подпомага активната хидратация, освежава и нормализира липидната бариера на кожата. Стимулира регенерацията на клетките на епидермиса и обновлението на кожата.

Уханието на бялата роза – Роза Алба действа тонизиращо на подложената на стрес кожа. Изследвания, показват, че вдишани ароматните съставки имат пряко въздействие не само върху кожата, но и цялостно върху организма.  Ароматните молекули много бързо се усвояват от клетките на кожата, засилват обменните процеси и повишават хидратацията. Ароматът на роза има успокояващо и релаксиращо действие.

Подробно описание

Арома тоник Живот с рози е произведен от цветовете на българска роза, отгледани в градините на ЕКОМААТ, съгласно принципите на биологичното земеделие. Продуктът съдържа:

  • Екстракт от свежи цветове на Роза Алба
  • Екстракт от свежи цветове на Роза Дамасцена

ЕСТЕСТВЕНО СЪДЪРЖАЩИ СЕ СЪСТАВКИ В ЕКСТРАКТИТЕ: Цитронелол (Citronellol), Фарнезол (Farnesol), Eвгенол (Eugenol).

НЕ СЪДЪРЖА: Минерални масла, силикони, парабени, синтетични парфюми, изкуствени оцветители, химични антиоксиданти, пропилен гликол.

 

ПОДХОДЯЩ ЗА:

Арома тоник Живот с рози е подходящ за всеки тип кожа.

ПОДГОТВЕТЕ КОЖАТА ЗА ОСНОВНИЯ КОЗМЕТИЧЕН ПРОДУКТ

Използвайте тоника преди или след нанасяне на основния козметичен продукт за да подготвите кожата. Живот с рози допълва отлично действието на маслообразните флуиди – Роза и Люляк. В зависимост от вашите нужди може да ползвате и в комбинация с други продукти.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ САМОСТОЯТЕЛНО

За да освежите кожата или косата си – използвайте по всяко време на деня, разпръсквайки Арома тоник Живот с рози.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!